Pannenkoek Foodtruck voor Evenementen & Festivals op locatie | Rolled
2146
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2146,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
Pannenkoek Foodtruck catering op locatie

Pannenkoek Foodtruck voor Evenementen & festivals op locatie

Vanuit een unieke Foodtruck of Modulaire set up maken we ambachtelijke pannenkoeken voor ieder tijdstip van de dag. Omdat we keuze hebben uit ontbijt, dessert, zoet, hartig en diverse andere verrassende combi’s hebben we voor ieder event een passend menu hiervoor. Kwaliteit en creativiteit zijn enkele belangrijke waarden binnen onze organisatie. Dat vind je terug in de pannenkoeken, personeel en uitstraling van de foodtruck en pop up settings.
Onze pannenkoeken worden overal ter plekke vers gebakken, voorzien van de heerlijke ingrediënten, opgerold en met een dikke smile geserveerd. Daarbij werken we bij voorkeur zoveel mogelijk met locale producten. Ons Spelt en Boekweitmeel (wat de basis is van onze pannenkoek) wordt bij een locale molenaar gehaald.
 Omdat het onze taak is om iedereen in deze primaire levensbehoefte te voorzien, hebben we diverse oplossingen hiervoor bedacht. Daardoor zijn we met onze mobiele keuken voor ieder moment op iedere locatie te boeken.
FESTIVALS & EVENEMENTEN
Pannenkoek Foodtruck catering op locatie

Voor boekingen of vragen

NEEM CONTACT OP