Pannenkoek Foodtruck Catering op locatie | Rolled
2097
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2097,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_uncovered,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Pannenkoek Foodtruck catering op locatie

Vanuit onze gigantische rijdende pannenkoek foodtruck kunnen wij afhankelijk van de doelgroep een pallet aan verrassende smaken aanbieden, hartig en zoet, tijdens festivals of catering op locatie.
Onze pannenkoeken worden overal ter plekke vers gebakken, voorzien van de heerlijke ingrediënten, opgerold en met een dikke smile geserveerd. Daarbij werken we bij voorkeur zoveel mogelijk met locale producten. Ons Spelt en Boekweitmeel (wat de basis is van onze pannenkoek) wordt bij een locale molenaar gehaald.
Voor evenementen, festivals, bedrijfsfeesten en catering is onze mobiele keuken een geweldig initiatief. De pannenkoek is heerlijk voor ontbijt, lunch of een late night snack. Omdat het onze taak is om iedereen in deze primaire levensbehoefte te voorzien, hebben we diverse oplossingen hiervoor bedacht. Daardoor zijn we met onze mobiele keuken voor ieder moment op iedere locatie te boeken.
FESTIVALS & EVENEMENTEN

Festivals & evenementen

Vanuit een unieke Foodtruck of Modulaire set up maken we ambachtelijke pannenkoeken voor ieder tijdstip van de dag. Omdat we keuze hebben uit ontbijt, dessert, zoet, hartig en diverse andere verrassende combi’s hebben we voor ieder event een passend menu hiervoor. Kwaliteit en creativiteit zijn enkele belangrijke waarden binnen onze organisatie. Dat vind je terug in de pannenkoeken, personeel en uitstraling van de foodtruck en pop up settings.

Catering

Iets origineels opzetten voor je personeel of loyale klanten? Plaats eens een Pannenkoek Foodtruck op locatie. Serieus je verwacht het niet! Klantendagen, personeelsfeest of lunch. Jaqueline van de kantine heeft een keer geen zin om te koken? Allemaal legitieme redenen om ons in te zetten.
Pssst en als je een echte Eindbaas bent, dan zijn er zelfs mogelijkheden dat we je een snelcursus “Pannenkoekenbakker” geven. Zo mag jij  zelf de Foodtruck runnen voor je personeel.
Heb je een nog leuker idee!? Let us know!

Voor boekingen of vragen

NEEM CONTACT OP