Rolled | Mobiele keuken in de vorm van een Pannenkoek op locatie
492
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-492,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Een pannenkoek is van iedereen!

Voor evenementen, festivals, bedrijfsfeesten en catering is onze mobiele keuken een geweldig initiatief. De pannenkoek is heerlijk voor ontbijt, lunch of een late night snack. Omdat het onze taak is om iedereen in deze primaire levensbehoefte te voorzien, hebben we diverse oplossingen hiervoor bedacht. Daardoor zijn we met onze mobiele keuken voor ieder moment op iedere locatie te boeken.

Onze mogelijkheden

Foodtrucks

Gas of Krachtstroom aansluiting
Creatieve aankleding en decoratie
Personeel met HACCP kennis

Modulair

Bereiding op gas
Volledige decoratie in huisstijl
Personeel met HACCP kennis

Voor boekingen of vragen

Stuur ons een E-mail

Pannenkoek op locatie

FESTIVALS & EVENEMENTEN

Festivals & evenementen

Vanuit een unieke Foodtruck of Modulaire set up maken we ambachtelijke pannenkoeken voor ieder tijdstip van de dag. Omdat we keuze hebben uit ontbijt, dessert, zoet, hartig en diverse andere verrassende combi’s hebben we voor ieder event een passend menu hiervoor. Kwaliteit en creativiteit zijn enkele belangrijke waarden binnen onze organisatie. Dat vind je terug in de pannenkoeken, personeel en uitstraling van de foodtruck en pop up settings.

Catering

Iets origineels opzetten voor je personeel of loyale klanten? Plaats eens een Pannenkoek Foodtruck op locatie. Serieus je verwacht het niet! Klantendagen, personeelsfeest of lunch. Jaqueline van de kantine heeft een keer geen zin om te koken? Allemaal legitieme redenen om ons in te zetten.

Pssst en als je een echte Eindbaas bent, dan zijn er zelfs mogelijkheden dat we je een snelcursus “Pannenkoekenbakker” geven. Zo mag jij  zelf de Foodtruck runnen voor je personeel.

Heb je een nog leuker idee!? Let us know!

CATERING

Voor boekingen of vragen

Stuur ons een E-mail

Referenties